Normal_chefs

Op maandag 14 maart organiseert Foodclub een diner ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) in Zadkine, het regionaal opleidingscentrum voor Rotterdam. De zes sterrenchefs, met in totaal maar liefst vijf Michelinsterren, gaan samen met leerlingen van Zadkine Horeca de keuken in om een 6-gangendiner te bereiden voor 150 gasten. Tijdens het diner is er een veiling en een loterij, waarvan alle opbrengsten ten goede komen voor KiKa. Het KiKa-Diner is inmiddels volledig uitverkocht. Voor meer informatie zie www.foodclub.eu 

Zes chefs met 5 Michelinsterren 
De volgende chef-koks bereiden op 14 maart aanstaande samen met leerlingen van Zadkine Horeca een 6-gangendiner: 
 
1.    René Tichelaar van De Gieser Wildeman – 1 Michelinster
2.    Fred Mustert van Restaurant Fred – 2 Michelinsterren
3.    Gert Blom van Restaurant Amarone – 1 Michelinster
4.    Mark Vaessen van The Harbour Club
5.    Wim Serverein van Wereldmuseum – 1 Michelinster
6.    Antoine Schweig van de Prins van Terbregge
 
Het bestuur van Foodclub, één van de initiatiefnemers van het KiKa-Diner 2016: 
“Wij zeer trots dat wij maar liefst 6 top chefs bij elkaar hebben weten te brengen, die zich 14 maart gaan inzetten voor KiKa. Reeds 150 mensen hebben een stoel / tafel gekocht voor het KiKa diner. Wij stellen de betrokkenheid van vele organisaties en personen zeer op prijs, die allemaal een steentje hebben bijgedragen. Wij verheugen ons op een geweldige avond met een mooie cheque voor KiKa!”.
 
Foodclub
De Foodclub is een vereniging die foodprofessionals samenbrengt. Het streven is kennis te delen, nieuwe contacten op te doen en elkaar op de hoogte houden van trends en nieuwtjes op culinair gebied. De Foodclub gaat één keer per kwartaal op bezoek bij verschillende horecagerelateerde bedrijven, om onder het genot van een hapje en een drankje inzichten en kennis op het gebied van horeca met elkaar te delen. Voor meer informatie: www.foodclub.eu