Nationale Onderwijsgids Barendrecht

NOG Bachelor open dag

Datum 11 februari 2023
Tijd 09:00 uur - 17:00 uur
Titel Bachelor open dag
Regio Zuid-Holland
Plaats Rotterdam
Adres Campus Woudestein
Type Open dagen
Doelgroepen Voortgezet onderwijs, HBO en Universiteit
Website https://www.eur.nl/onderwijs/bacheloropleidingen/voorlichting/bachelor-open-dag
Samenvatting

Kom langs op de volledig hybride Bachelor Open Dag van de Erasmus Universiteit Rotterdam op zaterdag 11 februari 2023 en vind de opleiding die bij jou past! Ontdek wat Rotterdam jou straks als student te bieden heeft, stel al je vragen over studiefinanciering of het vinden van een kamer. Of verken onze multifunctionele campus tijdens een campustour en moderne wereldstad. 

Volledig hybride (fysiek of online)

Wij willen dat jij de juiste studiekeuze gaat maken. Daarom ontvangen we je graag op onze campus voor de voor jou beste ervaring! Ben je écht niet in staat te komen? Niet getreurd, alle voorlichtingssessies zijn online te volgen. Meld je dus aan om ons te bezoeken of meld je aan voor online deelname via de correcte buttons hierboven. Je kan altijd tussentijds je keuze wijzigen door je af te melden voor de ene optie en aan te melden voor de andere.

Bij bezoek aan onze campus vragen we je in het kader van de maximumcapaciteit en duurzaamheid wel zoveel als mogelijk met het openbaar vervoer te komen en met maximaal één begeleider.

NOG Logo

Normal_schermafbeelding_2023-01-19_om_09.15.11