Logo_52810

In de Week van Zorg en Welzijn (van 14 tot en met 19 maart) openen duizenden zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land hun deuren voor het grote publiek. Ook in de regio Rotterdam kunnen bezoekers een kijkje nemen in de keuken van verschillende instellingen, om zo te ervaren hoe het is om zorg te geven en zorg te ontvangen.

Tijdens deze week laten de instellingen zien hoe het er binnen de muren van een zorginstelling aan toe gaat. Bezoekers kunnen een kijkje achter de schermen nemen, of praten met zorgprofessionals over het werken in zorg en welzijn. Zij laten graag zien hoe mooi, uitdagend en vooral belangrijk het is om in de zorg te werken. De Week is daarom ook erg interessant voor scholieren.
 
Er worden tijdens de Week verschillende activiteiten georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld rondleidingen, bodychecks, beautysalon, spelletjes, een pannenkoekenactie en nog veel meer. Ook worden diverse activiteiten georganiseerd op plekken waar cliënten aan het werk zijn. Waar je ook naar toe gaat, je krijgt overal een warm welkom. 
 
Meer informatie over de open dagen, de deelnemende instellingen, de locaties in onze regio en het activiteitenprogramma vind je op de website van deRotterdamseZorg (www.derotterdamsezorg.nl). 
 
Over deRotterdamseZorg
deRotterdamseZorg is een initiatief van de bestuurders van zorginstellingen in de regio Rijnmond die samen meer regie op de arbeidsmarkt willen nemen door gezamenlijk de arbeidsmarktknelpunten aan te pakken.