Logo_hanze_open_dag

Groningen, 8 maart 2016 – Op zaterdag 12 maart 2016 houdt de Hanzehogeschool Groningen een open dag over bachelor- en masteropleidingen, voltijd en deeltijd. 

Tussen 10.00 en 16.00 uur wordt op alle locaties informatie gegeven over de ruim zeventig bachelor-, master-, MBA- en deeltijdopleidingen. Studenten en docenten vertellen over de inhoud van de studie, toelatingseisen, studiebelasting en carrièremogelijkheden. Ook zijn er informatiemarkten, voorlichtingsrondes, colleges en rondleidingen.

Workshop studiekeuze
Moeite met het maken van de juiste keuze? Volg dan als start van de open dag een workshop studiekeuze of bezoek de stand van het Hanze Studiekeuzeadvies op de informatiemarkt, Van OlstToren, Zernikeplein 7. De adviseurs van Hanze Studiekeuzeadvies helpen bij het oriënteren op de verschillende mogelijkheden.

Van vwo naar hbo
Steeds meer vwo'ers kiezen voor een (snelle) studie in het hbo. Ga op de informatiemarkt in de Van OlstToren in gesprek met een aantal studenten die ook bewust kozen voor het hbo.

Het gedetailleerde programma, de mogelijkheid tot aanmelding en de Open Dag Planner staan op: www.hanze.nl/opendag.

Kom met de bus!
Vanaf 9.15 uur rijdt er (gratis!) vier keer per uur een bus vanaf halte C bij ​​het NS Hoofdstation via Academie Minerva en het WiebengaComplex naar de Zernike Campus.