Normal_posthbobigdata

Vrijdag 28 september start bij Inholland Academy op Hogeschool Inholland Rotterdam voor het eerst de post-hbo opleiding Big Data Business Analist. Big Data geeft bedrijven de mogelijkheid om vooruit te denken en nauwkeurige voorspellingen te doen. De opleiding Big Data Business Analist is bedoeld voor professionals en managers in projecten, processen, marketing, finance en control, data- analyse en marktonderzoek. Tijdens de opleiding krijgen zij alle kennis en vaardigheden aangereikt om Big Data structureel toe te passen binnen de eigen organisatie. Inschrijven is nu nog mogelijk. Dit meld Inholland.

Ethiek

De opleiding Big Data Business Analist is veelzijdig en belicht zowel de voor- als nadelen van de toepassing van Big Data. Oud-deelneemster Eva Kolk: “De post-hbo opleiding Big Data Business Analist heeft, meer dan andere opleidingen, ook een juridisch kader en behandelt ook ethiek. Dat is voor mij belangrijk." Deelnemers leren onder andere perspectieven, risico’s en belangen af te wegen en een inschatting te maken of informatie openbaar gemaakt kan worden of niet.

Blockchain

Naast de post-hbo opleiding Big Data Business Analist biedt Inholland Academy sinds kort ook de post-hbo programma’s Big Data Finance, Big Data Marketing, Blockchain en Business Information Management. Bezoek voor het volledige aanbod de website www.inhollandacademy.nl. 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids